Softonic incelemesi

Ücretsiz USB Kamera Uygulaması ile Cep Telefonunuzu Web Kamerası Olarak Kullanın

Hiç cep telefonunuzu web kamerası olarak kullanmak istediniz mi? USB Camera Connect EasyCap veya USB WebCam uygulamasıyla mobil cihazınızı doğrudan bilgisayarınıza bağlayabilir ve canlı video akışı yapmak veya görüntü yakalamak için kullanabilirsiniz.

Telefonunuzu web kamerası olarak kullanma

USB kamera, kullanıcıların neredeyse tüm cep telefonlarını bilgisayarınıza bağlamasını ve web kamerası olarak kullanmasını sağlar. Uygulama genellikle yüksek çözünürlüklü videolar üreten kullanıcılar için idealdir, bu nedenle uygulama, mobil cihazlarınızın kullanımını en üst düzeye çıkarmanın harika bir yoludur. Uygulama çoğu mobil cihaz ve tablet ile uyumludur ve kolay ve hızlı bir şekilde kurulabilir. Uygulama, videoları doğru şekilde düzenlemek ve oluşturmak için kullanılabilen, hareket algılama kaydı ve resim ekranındaki resim gibi özelliklerle birlikte gelir.

Kullanımı kolay

USB Kamera Bağlantısı EasyCap veya USB WebCam, minimum çaba ile yüksek kaliteli videolar oluşturmayı mümkün kılan basit ve kullanımı kolay bir uygulamadır. Uygulama, beceri düzeylerinden bağımsız olarak hemen hemen her kullanıcı tarafından kullanılabilir. Sonuçta, istekli videografikerlerin mobil cihazlarında olması gereken iyi bir uygulama.

AVANTAJLAR

• Basit kurulum süreci
  • Basit arayüz
  • Çoğu cihazla uyumlu
  • Modern kullanıcı arayüzü

DEZAVANTAJLAR

• Uygulama gelişmiş özelliklere sahip değil
  • Düzenli güncelleme yok
  • Tüm video formatlarıyla uyumlu değil
  • Sistemin donmasına neden olabilir

Program diğer dillerde mevcuttur

USB Camera - Connect EasyCap or USB WebCam hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer USB Camera - Connect EasyCap or USB WebCam denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.